UPDATE
Finn Møller som er ejer af Bo Grønt havecenter i Øster Stillinge er også ejer af det gamle mejeri i Kirke Stillinge. Iflg mine oplysninger blev mejeriet bygget i 1877. Spændende at følge med i udviklingen og hvad der sker med mejeriet.

NYT Oktober 2018.
Finn har virkelig sat sit eget flotte præg på mejeriet, som det ses herunder.
Har du lyst til at se mere så find “Møller i mejeriet ” eller ” Kirke Stillinge mejeri ” på Facebook, du vil ikke blive skuffet…Se eksempelvis det sidste foto fra serie et herover, prøv at se samme foto i serien herunder.
Tak for det tilsendte

 

 

Nær Allingåbro står lige midt i byen dette ELRO tårn.
Som det ses har man desværre nu pålagt et ståltag af ubestemmelig herkomst, var nu noget kønnere med tegl.Som det ses er der stadig porcelænsknopper øverst og tårnet er stadig i drift
OLYMPUS DIGITAL CAMERA.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Her tårnet i Sønderbæk vest for Randers, tårnet står stor set i haven hos det lokale autoværksted som det ses. Igen kendetegnende for ELRO er også dette tårn et ståltårn. Tårnet er i brug ved besøg i april 2013 og mærket som det ses på foto.

 

Her er vi på Elmelundsvej i Hadbjerg ved Randers. Som det ses er tårnet udstyret fra mange sider med tråde, og udviklingen har snart indhentet det, da de kegler som også ses på foto indikerer at kabler nu graves i jorden. Tårnet er mærket med ELRO nr 149 Hadbjerg Nord

OLYMPUS DIGITAL CAMERA