På tangen imellem Hvide Sande og Nymindegab også kaldet Klitten ligger Haurvig Missionshus. Huset som er bygget i år 1899 stod egentlig som da det var bygget, og det trods voldsom blæst ret alene. Man gav huset en renovering i 2012 efter mange havde ytret sig om hvad der skulle ske med huset, idag fremstår det som det ses på foto med blandt andet nyt listetag. Det takket være stor ildhu fra de mennesker der stadig bruger huset, havde man fjernet det var endnu et stykke kulturarv gået tabt.
Huset bærer navnet Getsemane som er det sted hvor Jesus trak sig tilbage til for at bede til sin far da han var i dybeste nød.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)