Ja der skal nok være noget om snakken. Den lokale mand Hans Hansen indviede i 1920 byggeriet af det mindste missionshus i landet, det bygget i samarbejde med hans søskende. Stedet er Snøde Hesselbjerg på den nordlige del af Langeland. Huset blev solgt i 1966 og er stadig i samme families eje, indvendig står det ret spartansk og udvendig nøjagtig som i 1920. Huset er under 20 m2 men grunden over 2100 m2. Lidt om størrelsen viser det, at der på hver af de 5  bænke var plads til 5 børn på hver.  Tak for tilsendte fotos og oplysninger fra min gode forbindelse på Langeland.
26

gt

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)