UPDATE
Finn Møller som er ejer af Bo Grønt havecenter i Øster Stillinge er også ejer af det gamle mejeri i Kirke Stillinge. Iflg mine oplysninger blev mejeriet bygget i 1877. Spændende at følge med i udviklingen og hvad der sker med mejeriet.

NYT Oktober 2018.
Finn har virkelig sat sit eget flotte præg på mejeriet, som det ses herunder.
Har du lyst til at se mere så find “Møller i mejeriet ” eller ” Kirke Stillinge mejeri ” på Facebook, du vil ikke blive skuffet…Se eksempelvis det sidste foto fra serie et herover, prøv at se samme foto i serien herunder.
Tak for det tilsendte

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)